Scab Skoel “Urk 2050”

Koningshof Urk Staartweg 20Urk,

Afwisselende avonden rondom interessante thema’s, bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Lichtere

Scab Skoel “An de karrek”

Urk FM

Eén thema. Vier gasten met elk een eigen invalshoek. Mooie verhalen en goede gesprekken, tussendoor afgewisseld met prachtige muzikale intermezzo’s. Dat is SCAB Skoel.

SCAB Skoel De juugd

Urk FM

De juugd - Generaties in ontwikkeling  Eén thema. Verschillende gasten

Scab Jong Bake-Off

Lisette's Little Bakery wijk 1-49, Urk, Flevoland

Scab Jong organiseert een bakwedstrijd voor en door Urker jongeren!

Scab Skoel thema “Erfgoed”

Urk FM

Eén thema. Vier gasten met elk een eigen invalshoek. Mooie verhalen en goede gesprekken, tussendoor afgewisseld met prachtige muzikale intermezzo’s. Dat is SCAB Skoel. Op 29 maart duiken we met onze 4 gasten in het thema "Erfgoed".

Op zoek naar…..de nieuwe stadsdichter

Heb jij een band met Urk en schrijf je graag gedichten? De Commissie Urker Stadsdichter van de SCAB is op zoek naar de nieuwe stadsdichter van Urk. De belangrijkste taak van de stadsdichter wordt dat hij of zij een aantal gedichten per jaar schrijft, die een link hebben met de Urker actualiteit of met het dorp. Deze gedichten worden gepubliceerd in Het Urkerland.

SCAB Expo KUNSTBLOC – Anker in de Klei

gemeentehuis Urk

Het Urk van nu door de ogen van kunstenares Anca Blok te zien in Gemeentehuis Urk en Galerie Plein 1890 van 21 mei t/m 27 augustus 2021.

Street-Art Project

Galerie Plein 1890 wijk 1-77Urk,

Stieneke Oeverbeek en Scab Jong zoeken jongeren voor uniek ‘Street Art’-project

Scab Skoel “tegen de stroom in”

Urk FM

Eén thema. Verschillende gasten met elk een eigen invalshoek. Mooie verhalen en goede gesprekken, tussendoor afgewisseld met prachtige muzikale intermezzo’s. Dat is SCAB Skoel. Met onze gasten Lucia de Vries, Klaas Jelle Koffeman, Francisca Kramer, Klaas Barends en Nathanael Middelkoop bespreken we op maandagavond 7 juni het thema "tegen de stroom in'. 

Ga naar de bovenkant